#TAG Web Studio -10 години опит и сертифициран екип...

Ние работим активно в широк периметър от уеб услуги. Предлагаме уеб решения от изработката на сайтове и оналйн магазини, през тяхната поддръжка, оптимизация и популяризация до успешния Уеб маркетинг.

  • Професионална изработка на сайтове
  • Изработка на онлайн магазини
  • SEO оптимизация на сайтове и магазини
  • Брандирани профили в социалните мрежи
  • Ефективни рекламни капании в Google Adwords
  • Сертифицирани професионалисти
  • Индивидуален подход към всеки проект
  • Пълна информираност за новостите в мрежата
  • Коректни междуфирмени отношения
  • Пълна конфиденциалност при съвместна работа

Това означава, че ние като хора, които ще Ви моделираме подходящо за тази среда, трябва да сме актуални, отсели всичко онова в Уеб-а, което би ни попречило да си свършим добре работата. Благодарение на Вас – нашите клиенти, които ни поверявате Вашата бизнес визия и присъствие в Интернет, ние се развиваме успешно в уеб услугите вече четвърта година. Успехите които имаме, са взаимни!

Индивидуалния подход към всеки един от Вас, както и Вашите очаквания за работещи, индивидуални и успешни уеб решения са взаимните двигателни сили, от които винаги има успешни резултати. Ние винаги анализираме резултатите от своята работа – независимо дали сме направили нов сайт / електронен магазин, или сме оптимизирали вече съществуващ.

Мисия: Нашата мисия е да имаме отговори, нови идеи към всеки един клиент, в зависимост от неговите потребности и визия към онова, към което се е насочил, защото само така можем да направим клиентите си успешни в конкурентна среда.

Визия: Нашата визия е успешно развиване в уеб услугите в едно информационно общество, което оценява предимствата на Уеб маркетинга с достойнство.
Ние сме регистриран администратор на лични данни
Вашите лични данни са в сигурни ръце!
Администратор на лични данни по смисъла на ЗЗЛД, изм. ДВ. бр.105 от 29.12.2011.

Изработка на сайтове, онлайн магазини и SEO оптимизация . Уеб услуги, съобразени с предназначението на сайта и неговите потребители.
Предлагаме уеб услуги и решения за всеки бизнес, свързан с разработката на уеб сайт, неговата поддръжка и оптимизирането му в Интернет пространството.

Нашия екип е бърз, иновативен и изпълнителен. Следим развитието на бранша, новите тенденции и методи на работа. Анализираме резултатите на проектите си.
При поръчка на уеб сайт или онлайн магазин, Ние Ви гарантираме функционалността на уеб сайта Ви, както и популяризирането му в мрежата при поддръжка на сайт.

Wordpress

98%

Photoshop

87%

PHP

75%

HTML

85%

Adwords

85%
TOP