Scroll Top

Търсите професионалисти за изработка на сайт?

Изработка на сайт със SEO оптимизация

Знаем, че в днешното информационно общество, перфектния сайт е най-добрия начин да се стартира нов бизнес и да се реализира всяка идея. Нашите изработени сайтове са с адаптивен дизайн, работещи на всякакви устройства и са изцяло съобразени с изискванията на европейското законодателство

14 + години опит
Eiusmod tempor

Доверете се на индивидуален подход, професионализъм в детайли при изработката на Вашия сайт, съобразен с най-актуалните тенденции в изискванията за дизайн, SEO и инструменти за отчитане на ефективността на сайта.

  • Лесен и интуитивен дизайн, който работи безпроблемно на всякакви устройства
  • Пълно съдействие и консултация при организиране на информация, която искате да представите
  • Изцяло изготвяне на правната информация, съгласно действащото законодателство (GDPR)
  • Оптимизиран код, с цел по-бързо зареждане на страниците и оптимизиране на изображенията.
  • Стартова SEO оптимизация и интеграция на инструменти за анализ на Вашия уеб сайт
  • Последващо съдействие и консултации. Възможност за професионална поддръжка от нас
Избор на домейн и хостинг
За да започнем избираме домейн, заявяваме SSL сертификат за криптирана (защитена) връзка и хостинг услуга за една година, ако предварително нямате такива закупени услуги.
Система за управление на съдържанието
Инсталация и настройка CMS с административен панел за бърза и лесна редакция и добавяне на съдържание, както и контрол за достъпност на информацията.
Уеб дизайн на сайта
SEO оптимизиран, адаптивен / responsive дизайн на сайта Ви, с автоматично преоразмеряване на съдържанието за безпроблемно сърфиране през смартфони и таблети.
Езикови версии и създаване на съдържание
Определяне на езиковите версии. Създаване на атрактивна начална страница и информация за екипа, историята, дейността и всички предлагани услуги или продукти с богати галерии
Структура и функционалности на сайта
Определяне на структурата на сайта и необходими функции, според спецификата му (системи за резервации, за управление на имоти, самогенериращи се модули за новини, промоции, акценти и др.).
Анализ на посещенията
Регистрация на сайта Ви в Google Analytics и имплементиране на проследяващия му код в сайта за детайлна и прозрачна статистика за посещаемостта, рефералите и ключовите думи.
При изработка на сайтове към изброените услуги за изработка на онлайн магазин могат да се добавят допълнителни функционалности, според изискванията на всеки проект индивидуално.

Често задавани въпроси

Как определяме цената за изработка на фирмен сайт?

При изготвянето на ценовата оферта за изработка на сайт е важно да имаме пълна информация за проекта Ви, за да можем предварително да преценим и уточним функционалностите, които са необходими за успешната му реализация. Също така е важно предварително да знаем броя на езиковите версии, структурата и обема на информацията, която първоначално ще съдържа уеб сайта Ви.

За колко време ще направим Вашия фирмен сайт?

Стандартно, в договора за изработка посочване срок от 30 дни. Разбира се, той може да бъде по-кратък за по-малки проекти и ако имате готовност със информацията за сайта Ви.

Изработка на онлайн магазин 2023
Поддръжка на сайт
Изработка на сайт от #TAG Web Studio Bg7