Scroll Top

Изработка на сайт

Търсите професионалисти за изработка на сайт? Доверете ни се за професионална изработка на сайт

Изработка на сайт със SEO оптимизация

Изработка на сайт с включена SEO оптимизация, независимо от Вашата бизнес идея, крайни цели, неговата тематика и таргет група, защото знаем, че в днешното информационно общество перфектния сайт е най-добрия начин да се стартира нов бизнес и да се реализира всяка идея. Нашите изработени сайтове са с адаптивен (responsive) дизайн, работещи на всякакви мобилни устройства. Всички сайтове, които изработваме са изцяло съобразени с изискванията на европейското законодателство Регламент (ЕС) 2016/679 за защита на личните данни.

Доверете се на индивидуален подход, професионализъм в детайли при изработката на Вашия сайт, съобразен с най-актуалните тенденции в изискванията за дизайн, SEO и инструменти за отчитане на ефективността на сайта.

Доверете се над 14+ годишен опит и професионализъм в изработка и SEO оптимизирането на уеб сайтове

  • Лесен и интуитивен дизайн, който работи безпроблемно на всякакви устройства
  • Пълно съдействие и консултация при организиране на информация, която искате да представите
  • Изцяло изготвяне на правната информация, съгласно действащото европейско и българско законодателство
  • Интеграция на инструмент за анализ на Вашия уеб сайт
  • Последващо съдействие и консултации

При изработка на сайт, получавате

Изработка на сайт от #TAG Web Studio Bg2
Избор на домейн и хостинг
За да започнем избираме домейн, заявяваме SSL сертификат за криптирана (защитена) връзка и хостинг услуга за една година, ако предварително нямате такива закупени услуги.
Система за управление на съдържанието
Инсталация и настройка CMS с административен панел за бърза и лесна редакция и добавяне на съдържание, както и контрол за достъпност на информацията.
Уеб дизайн на сайта
SEO оптимизиран, адаптивен / responsive дизайн на сайта Ви, с автоматично преоразмеряване на съдържанието за безпроблемно сърфиране през смартфони и таблети.
Езикови версии и създаване на съдържание
Определяне на езиковите версии. Създаване на атрактивна начална страница и информация за екипа, историята, дейността и всички предлагани услуги или продукти с богати галерии
Структура и функционалности на магазина
Определяне на структурата на сайта и необходими функции, според спецификата му (системи за резервации, за управление на имоти, самогенериращи се модули за новини, промоции, акценти и др.).
Анализ на посещенията
Регистрация на сайта Ви в Google Analytics и имплементиране на проследяващия му код в сайта за детайлна и прозрачна статистика за посещаемостта, рефералите и ключовите думи.
При изработка на сайтове към изброените услуги за изработка на онлайн магазин могат да се добавят допълнителни функционалности, според изискванията на всеки проект индивидуално.

Често задавани въпроси

Как определяме цената за изработка на фирмен сайт?

При изготвянето на ценовата оферта за изработка на сайт е важно да имаме пълна информация за проекта Ви, за да можем предварително да преценим и уточним функционалностите, които са необходими за успешната му реализация. Също така е важно предварително да знаем броя на езиковите версии, структурата и обема на информацията, която първоначално ще съдържа уеб сайта Ви.

За колко време ще направим Вашия фирмен сайт?

Стандартно, в договора за изработка посочване срок от 30 дни. Разбира се, той може да бъде по-кратък за по-малки проекти и ако имате готовност със информацията за сайта Ви.

Изработка на онлайн магазин 2023
Поддръжка на сайт
Изработка на сайт от #TAG Web Studio Bg7

Изработка на сайт от #TAG Web Studio Bg4