Scroll Top

Изработка на онлайн магазин

Изработка на онлайн магазин 2023

При изработка на онлайн магазин предлагаме всичко необходимо за развиването на онлайн бизнес, независимо от това какво и къде ще се продава. В комбинация с допълнителните услуги, Вие ще имате работещ електронен магазин с възможност за онлайн плащания, адаптивен дизайн (за безпроблемно сърфиране на всякакви мобилни устройства) и полезни инструменти за анализ на потребителското поведение. Възможност за интеграция на система за онлайн плащания, чрез виртуален ПОС терминал и включен SSL сертификат (криптирана връзка). Решението е изцяло съобразено с GDPR – новия регламент за защита на личните данни, както и с изискванията на КЗП.


При изработка на онлайн магазин получавате:


  • Лесен и интуитивен дизайн, който работи безпроблемно на всякакви устройства
  • Интеграции на виртуален ПОС терминал,  модул на куриерска фирма, който да изчислява реалната цена на доставката в реално време, както и инструмент за анализ на онлайн магазина
  • Изцяло изготвяне на правната информация, съгласно действащото европейско и българско законодателство
  • Последващо съдействие и консултации
1

Домейн за Вашия онлайн магазин (com, net, org, info, biz, eu) SSL сертификат за криптирана (защитена) връзка и хостинг услуга за една година.

2

Инсталация и настройка CMS (Content management system) с административен панел за добавяне и редактиране на продуктите и за статичното съдържание в онлайн магазина.

3

SEO оптимизиран, адаптивен / responsive дизайн на онлайн магазина, с автоматично преоразмеряване на съдържанието и продуктите за безпроблемно пазаруване през смартфони и таблети

4

Определяне на езиковите версии, подготовка на системата. Създаване на атрактивна начална страница и вътрешни страници с правна информация според българското и европейско законодателство.

5

Създаване на категории, атрибути, създаване на филтри. Определяне на начини на плащане (наложен платеж, с карта, ePay.bg и PayPal), интегриране на модули за доставка на различни доставчици

Към изброените услуги за изработка на онлайн магазин могат да се добавят допълнителни функционалности, според изискванията на всеки проект индивидуално!

Благодарение на нашия дългогодишен опит, можем да Ви насочим към най-добрите решения за приемане на онлайн плащания с различни инструменти, опции за автоматично изчисляване на доставка и различни маркетинг решения, които ще съобразим с Вашия бизнес план за развитие. Разбира се, винаги може да започнете с малки крачки в началото и да доразвивате във времето Вашия проект, като единствено надграждате вече изработения онлайн магазин.  А ако желаете, можете да ни ангажирате и за поддръжка на онлайн магазина.

Доверете се над 14 годишен опит и професионализъм в изработка и SEO оптимизирането на онлайн магазини

Изработка на онлайн магазин 2023
Поддръжка на сайт
Изработка на сайт от #TAG Web Studio Bg7